Obavijest o privatnosti

Srce posebnu pažnju pridaje zaštiti privatnosti svojih korisnika. Naša politika privatnosti dostupna je na web stranicama Srca.

Srce prikuplja i obrađuje osobne podatke ovlaštenih administrativnih osoba članice CIX-a (dalje u tekstu: ovlaštene osobe članica CIX-a) sukladno odredbama članka 15. i 17.  Pravilnika CIX-a. Osobni podaci koji se prikupljaju su: ime i prezime, e-mail adresa, telefon, IP adresa i vrijeme pristupa javnom web-u CIX usluge.

Osobni podaci ovlaštenih administrativnih prikupljaju se radi obavljanja administrativnih poslova vezanih uz uslugu CIX.

Prikupljeni osobni podaci neće se koristiti u druge svrhe niti će se prenositi trećim stranama.

Osobni podaci ovlaštenih osoba članica CIX-a koje Srce prikuplja i obrađuje nužan su uvjet za ostvarivanje prava i obveza iz Ugovora o članstvu i korištenju CIX usluga, a koji se sklapa temeljem Pravilnika CIX-a.

Srce će čuvati osobne podatke korisnika usluge dok traje korisnički odnos između Srca i korisnika kao i 24 mjeseca nakon što taj odnos istekne.

Korisnik usluge ima, pod uvjetima iz Opće uredbe o zaštiti podataka, pravo na pristup osobnim podacima koje Srce prikuplja, pravo na brisanje (zaborav), pravo na ograničenje obrade, pravo na prenosivost podataka te pravo na ispravak osobnih podataka ukoliko su oni neispravni ili su izmijenjeni.

Za sva pitanja vezana uz pružanje usluge potrebno je obratiti se na adresu cix [at] srce.hr.

Za pitanja vezana isključivo uz zaštitu osobnih podataka u Srcu potrebno je obratiti se službeniku za zaštitu podatka u Srcu na e-mail: zop [at] srce.hr ili putem pošte na adresu sjedišta Srca (Dodatne informacije objavljene su na web stranicama Srca – www.srce.unizg.hr/kontakt.)

Na prikupljanje i obradu osobnih podataka korisnik ima pravo podnijeti prigovor nadzornom tijelu za zaštitu osobnih podataka u Republici Hrvatskoj.